Veprim i jashtëzakonshme nga kryetari Bexhet Xheladinin.
Drejtori i administratës, Vetim Ramadani me autorizim del në terren për të kontrolluar nga afër gjendjen aktuale në pastrimin e borës në rrugët e komunës së Dragashit!

Ketë veprim të kryetarit e ka bër të ditur drejtori i administratës në një postim në Facebook raporton televizioni Opoja.

❄Sot, me autorizimin e kryetarit të komunës, vizitova ekipet e pastrimit të borës.
Edhe pse teren malorë dhe me mungesë mjetesh konform nevojës, po arrijmë të mbulojmë secilën pjesë të komunës🚨🚜