Infermieri Fitim Karimani, është pjesë e stafit të Vaksinimit në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Dragash, dhe njeherit është edhe Koordinator në këtë dikaster.

Në lajmin e publikuar në portalin e televizionit Opoja me titullin ” Komuna e Dragashit gënjen qytetarët për 1 prill, nuk ka Vaksinimin për të sëmurët kronik as pas 1 muaji…” ai ka reaguar duke treguar se kush është fajtori kryesor sipas tij.

Ky është reagimi i tij derguar në redaksinë tonë:

Televizioni Opoja kam respekt për portalin tuaj , mirpo me duhët të reagoj rreth këti shkrimi tuaj dukë u bërë pjes e ,,Politikave ditore,, dhe qëndrime dhe interesave personale të njerzëve të caktuar , ku qëllimisht fajsojn dikën që aspak nuk ka fajë.
Si Koordinator dhe pjes e stafit të vaksinimit në Sharr më duhët të ju jap disa sqarime :
1. Vendimi i datls 1 prill ka qën konform , udhëzimit dhe vendimit të MSH ,mirpo ky vendim pas 4 dite ka ndyshy dhe në këtë vendim thuhët:
PËRSONAT MBI MOSHON 80 VJEQ që jan me sëmundje kronike,,e jo siq ishte njoftime
Personat mbi 80 vjeq DHE ata me sëm.kronike.
2. Komuna e Sharrit nuk është fajtore nese dikush ka apliku ONLLINE për vaksinim sepse nuk lshtë ajo që e mirmban faqën eKOSOVA e as nuk është ajo që i kontakton njerzit për tu vaksinuar ( është Ministria e Shëndetësis )
3.Vaksinimi në komunën e Sharrit është duke vazhduar në menyr perfekte që është shembull për ter KOSOVËN (mund ti pysmi ata qytetar që jan vaksinuar )konform planit dhe udhëzimeve nga Ministria e Shëndetësis duke u përmbajtur në përpikmëri kritereve të vendosura nga MSH
e duke mospasur ,,TË PRIVELEGJUAR,, në vaksinim
Prandaj lajme të tilla dhe tendecioze janë të dëmshme dhe qëllimkëqia që nuk i shërbejn realitetit dhe qytetareve të komunës së Sharrit.