Komuna e Dragashit edhe ketë vit ashtu si në të kaluarën ka vendosur që të shtron një Darkë (Iftar) për të gjithë punonjësit në ketë institucion.

Sipas një njoftimi derguar punonjësve të këtij institucioni thuhet se me datë 10 Maj 2021 do të shtrohet Iftari në lokacionin Restorant Pallma Dragash.

Për ketë organizim është shprehur kundër asambleisti nga radhët e lëvizjes Vetëvendosje dega në Sharr.
Sipas tij kjo nuk është normale që me taksat e qytetarëve të shtrohen Darka e ku ai pretendon se ky ndoshta do të jetë Darka ( Iftari ) i fundit për ta raporton televizioni Opoja.

Ky është njoftimi për Darkën (Iftarin) e paralajmëruar nga ana e kryetarit të komunës zotëri Shaban Shabani si dhe kryesuesi i Kuvendit komunal zotëri Betim Merdiu.