Pronari i kompanisë “Meka halal food”, Burim Piraj, i ka falënderuar të gjithë punëtorët e kësaj kompanie për punën e tyre transmeton televizioni Opoja.
Ai nëpërmjet një postimi në facebook ka bërë të ditur se ka ekzektuar pagën e 14-të për punëtorët e tij.

Postimi i plotë:

Falënderimi i pafund dhe lavdi i takojnë vetëm Zotit!
I falënderoj bashkëpunëtorët, konsumatorët dhe të gjithë njerëzit e mirë që kanë dhënë kontribut që të arrijmë ti realizojmë planifikimet për vitin që shkoj 2021 dhe sot dolëm faqebardhë duke i ekzekutuar pagat e 14’ta sipas planifikimit dhe traditës.
I lutemi të Madhit Zot për ditë më të mira për të gjithë besimtarët dhe mbarë popullin shqiptar!
Zoti ju bekoftë!
Paqja qoftë mbi ju!

elhamdulilah

MekaHalalFood