Kompania “AEG SHARR” një ditë me parë në zyrën e kryetarit Shaban Shabani kishte nënshkruar memorandum bashkëpunimi me ketë të fundit për dhurimin e një donacioni për luftimin e Pandemisë Covid-19.

Një ditë pas nënshkrimit të ketij memorandumi kompania “AEG SHARR” ka filluar të bej edhe shpërndarjen e këtij donacioni.
Ata sot kan dorëzua disa pako nga ky donacion i paraparë në Shfmu 28 Nëntori në Bresanë.
Ky donacioni është pranuar nga Gursel Idrizi sekreta i Shfmu 28 Nëntori në Bresanë .

Donacion i cili përmban: Dezinfektuës, maska higjienike, materiale informuese si dhe dhurata për mbi 500 nxënës të shkollavë të lartëpermendura.

Ndersa shpërndarja e ketij donacioni anti Covid është berë edhe në dy institucione të tjera në fshatin Blaç dhe në Kuk të komunës së Dragashit.