Kryetari i degës së LDK-së në Dragash zoteri Qamil Kolloni në një prononcim për televizionin Opoja tregoj se mbas datës 13 Janar 2022 do të bëjë një marrëveshje gjeneral me pesë subjekte politike në Dragash.

Ai thotë se Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Dragash, Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Sharr, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dega në Sharr, partia VAKAT dhe ajo e JGP-së do të bashkëqeverisin në një mandat 4 vjeçar me komunën e Dragashit.

Për detaje të tjera rreth kësaj marrëveshje gjeneral kryetari Qamil Kolloni thotë se janë duke vazhduar bisedimet me subjektet e lartpërmendura.
Kështu që do të zgjedhim një model bashkëqeverisje në të mirën e qytetarëve.