Në një postim të publikuar në faqen zyrtare të Kf Opoja në Facebook është bër e ditur se tre ish futbollistët e Kf Opoja sërish janë kthyer në klubin e tyre.

Elbasani, Ahmed, dhe Dritani janë treshja të cilët janë rikthyer stërvitjes në Kf Opoja dhe pritet që të debutojnë në sezonin e ri 2022/2023.

Ky është njoftimi i Kf Opoja në Facebook

Viti 2022 fillon me lajme të mira!

Elbasan Bahtijari, Ahmed Kamberi dhe Dritan Sinani rikthehen në klubin tonë.

KF OPOJA mirëpret tre lojtarët të cilët u formuan në klubin tonë. Me rikthimin e tyre në klub, japim sinjal të qartë se në sezonin pranveror do jemi edhe më serioz në synimin tonë për ngritje në ligë.

Elbasani, Ahmedi e Dritani të cilët kanë përvojë me dhjetra paraqitje për klubin tonë, vijnë nga KF Drini i Bardhë – Has.

Mirësevini kampiona.
Forca OPOJA!
#ADILBAU