Kthehemi ne shtepin tone

Qytetare , futbolldashes dhe fansa te Kf Opojes ju njoftojme se pas disa sezonave futbollistike te zhvilluara ne Prizren ndeshjet e sezonit vjeshtor 2018 do ti zhvillojm ne stadiumin e qytetit ne Dragash .
Perkrahja e juaj do te jete motivim per te rinjte e treves tone dhe motivim per rezultate sa me te mira gjate ktij sezoni.
Ju njoftojme se me 02.09.2018 (e diell) Kf Opoja zhvillon ndeshjen e pare ne stadiumin e renovuar si vendas kunder Kf Ratkocit me fillim nga ora 16:00.
Ejani dhe na perkrahni fitoret do te ju dedikohen juve.
RESPEKT !