Sot 29 Maj, u bënë 4 vjet kur u nda nga jeta një luftëtar i madh dhe trim, komandanti i pamposhtur i kompanisë së UÇK-së “Ujqit e Sharrit” në betejën e lavdishme të Kosharës!
Komandant Zahadin Krasniqi u nda nga ne, familja dhe jeta bashkë me plagët e lirisë në trupin e tij, për t’u përkujtuar përgjithmonë!

Vitet ecin, veprat mbesin!
LAVDI!