Sot në komunën e Dragashit, PDK mbajti një takim më strukturat e zgjedhura që do të përfaqsojn partin demokratike për katër vitet e ardhëshme.

Në takim ishte prezent Kryetari i Kuvendit të Kosovës z.Kadri Veseli si dhe Ministri i Kultures Rinisë dhe Sportit z.Kujtim Gashi.

Në këtë takim u diskutua për procesin e brëndshem të partis demokratike, ku kryetari i degës z.Vehebi Nazifi tregoi për procesin shëmbullor që kaloi partia demokratike, si dhe falënderoj anëtaret aktivistët për kontributin e dhënë.