Janë bërë 9 vite nga fatkeqësia natyrore në Restelicë, ku mbijetoi vetëm Amsera Reka.

Nga rënia e ortekut të borës humbën jetën 10 banorë të këtij fshati

E mbijetuara e vetme e kësaj tragjedie Amsera Reka tani ka 15 vjet dhe jeton tek disa të afër të saj në Itali./kosovarja