Deputeti i LDK’së, Hatim Baxhaku i ka dalë në krah zëvendëskryeministrit Driton Selmanaj lidhur me deklaratën e tij.

Baxhaku ka shkruar se padashur të luaj rolin e avokatit të Selmanajt por se deklarata e tij është manipuluar, raporton Gazeta Express.

“Insajderi spekulon dhe keqeinformon rende publikun lidhur me deklaraten e Driton Selmanajt ne T7. Nuk dua ta luaj rrolin e avokatit te Dritonit sepse as nuk kam arsye dhe as nuk dua ta beje kete, por vertet eshte i pafalshem nje spekulim dhe manipulim i rende i Insajderit. Insajder shkrua se Driton Selmanaj tha se…”eshte lodhur nga çeshtja e personave te pagjetur”. E verteta eshte se Driton Selmanaj deklaroi:…”mos mos tentoni ti jepni konatacion tjeter me asi qasje. Jemi lodhur me kesi qasje”, ka shkruar ai.

Ai ka thënë se secili që keqpërdorë çështjet e të pagjeturve duhet të mbahet përgjegjës.

“Per çka behet kjo dhe kujt i sherben. Me se paku i sherben çeshtjes se te pagjeturve dhe familjeve te tyre te cilat tash e 20 vite jetojne me kete ankth . Cili do qe e keqeperdore kete çeshtje dhe sejcili që ka per detyre institucionale por jo vetem per zgjidhjen e ketij problemi,duhet te mbahet përgjegjës”, ka thënë ai.

Postimi i plotë:

Insajderi spekulon dhe keqeinformon rende publikun lidhur me deklaraten e Driton Selmanajt ne T7. Nuk dua ta luaj rrolin e avokatit te Dritonit sepse as nuk kam arsye dhe as nuk dua ta beje kete, por vertet eshte i pafalshem nje spekulim dhe manipulim i rende i Insajderit. Insajder shkrua se Driton Selmanaj tha se…”eshte lodhur nga çeshtja e personave te pagjetur”. E verteta eshte se Driton Selmanaj deklaroi:…”mos mos tentoni ti jepni konatacion tjeter me asi qasje. Jemi lodhur me kesi qasje”.

Tash duhet te diskutojme cila eshte pergjegjesia e Insajder per kete mashtrim dhe deformim te deklarates dhe pastaj te shohim edhe pergjegjesine dhe fajin e Dritonit per kete deklarat. Kesaj nuk i thonë gazetari . Per çka behet kjo dhe kujt i sherben. Me se paku i sherben çeshtjes se te pagjeturve dhe familjeve te tyre te cilat tash e 20 vite jetojne me kete ankth . Cili do qe e keqeperdore kete çeshtje dhe sejcili që ka per detyre institucionale por jo vetem per zgjidhjen e ketij problemi,duhet te mbahet pergjegjes.