Hoxha dhe tanimë humanisti me përmasa ballkanike, jo vetëm shqiptare ka marë hov të pandalshëm, në dhurimin e dores për njerëzit në nevoj, dorë që po mungon nga ana e shtetit.
“Burrështetasit” tanë dje u takuan për të nënshkruar disa mareveshje te cilat deri me tani po ngelin vetem ne leter dhe per tu fotografuar, ku duart e tyre e beren vetem shqiponje e asgje me shume.

Duart Shqiponjë të Halilit nesër dhurojnë 28 banesa në Prizren, 28 familje, 28 nevojtarë do zgjidhin problemin e kahmotshem te tyre, vendstrehimin.
Edhe shqiponjat e politikanve duhen, mirepo njehere duhet ti qasemi problemeve faktike, varferia e ka kapluar nje pjese te madhe te popullates.
Faleminderit Halil, shperndajeni per tua perkujtuar politikaneve qe edhe kesi shqiponje si e Halilit mund te jeni.