Shoqata humanitare GLOBI ka planifikuar aksion për ti ndihmuar banoret në nevoj të fshatrave të komunës sonë me pako ushqimore dhe rroba gjat stinës së ftohtë të dimrit. Ata që deshirojnë ti bashkangjitën këti aksioni mund ta bëjnë duke telefonuar në numrin +386 45-662-092.

Njoftimi i plot nga ana e kësaj shoqate:

Të nderuar miq, Të gjithë Ju që keni zemër dhe shpirtë humanitar, të gjithë ju që keni mundësi të jeni pranë njerëzve që kanë nevojë për ndihmën e të tjerëve.

Shoqata humanitare GLOBI kërkonë që të jepëni kontributin tuaj për njerëzit në nevojë!

(Aksioni eshte i ndermarr per nevojat e njerezve ne stinen e dimrit te cilet kan nevoj per pako ushqimore , rroba ) Kontakto : +386 45-662-092

Nëse dikush ka nevojë sot për NE, nesër mund të jemi ne që do të kemi nevojë për ATA. Shoqëria jonë gjithmonë ka treguar solidaritet, andaj, nëse dikush ka mundësi të ndihmoj, kërkojmë t’i bashkagjitet aksionit tonë humanitar.

©TVOPOJA