Alban Skenderaj së bashku me këngëtaren Arilena Ara kan vendos të sjellin projektin e tyre më ti ri muzikorë për adhuruesit e muzikës së tyre shkruan sot televizioni Opoja.

Ajo që na bie në sy është se ky projekt është duke u realizuar në bjeshkët e Sharrit konkretisht në Brod të Dragashit.

Si duket këngëtarët në fjalë ishin mbetur të mahnitur me bukurit në bjeshkët e Sharrit.

Këtë e dëshmojnë edhe fotografitë e postuara nga vetë këngëtarët.
Arilena dhe Albani kanë një respekt të veçantë për zërin e tyre dhe stilin artistik. /TvOpoja/