Drejtorët e Arsimit nga Kukësi, Prizreni dhe Dragashi filluan koordinimin për shënimin e 20 vjetorit të Eksodit në Kukës
Në këtë takim tre drejtorët e arsimit filluan sot koordinimin për shënimim e 20 vjetorit të Eksodit në Kukës.
Drejtorët u dakorduan që në këtë përvjetor të marrin pjesë nxënës nga shkollat e Kukësit, Prizrenit dhe Dragashit me ansamblet e shkollave, grupet e krijimeve artistike dhe ekipet e ndryshme sportive që ky përvjetor të jetë sa më madhështorë.