Komuna e Dragashit nesër nga ora 10:00 në mëngjes deri në ora 16:00 mbas dite nuk do të ketë furnizim me energji elektrike.
Në një njoftim të publikuar nga kompania KEDS njoftohen të gjithë qytetarët e komunës së Dragashit se për shkak të disa punimeve në sistemin elektrik kjo komunë nuk do të ketë furnizim me energji elektrike.

Më poshtë keni njoftimin nga kompania në fjalë:

Nga NS 110/35/10kV Prizreni 1 do të ndërprehet LP 35 kV Dragashi:
Pa tension do të mbesin:
NS 35/10kV Zhuri me kod: 300350 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 16:00
NS 35/10kV Dragashi me kod: 300360 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00
NS 35/10kV Dikanca me kod: 300370 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00
HC Eurokos – Dragash me kod: 300400 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00
HC Orqusha – Dragash me kod: 300500 me dt.22.11.2020 (e diele) nga ora 10:00 deri në ora 13:00

Vendet: fshatrat: Zhur, Shkozë, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Shkozë (një pjesë) dhe Vërmicë, Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup dhe Planejë,BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur, Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar dhe Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme, Rrenc, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh.
Rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 482 Sheshi Komunal, 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë),
Pa tension do të mbesin edhe: HC Orçusha (Dragash), Eurokos HC-Dragash, HC Frigoffod dhe HC Dikanca.
Arsyeja: Testimi i SCADA-së, faza e tretë.