TELEGRAM NGUSHËLLIMI

E dhimshme dhe pikëllues lajmi për vdekjen e nënës Ajshe, nënës së kryetarit Kadri Veseli,
Me këtë rast, PDK – Dega në Dragash, i shpreh ngushëllime familjes Veseli.

Një nënë shembull që i edukoi të gjithë fëmijët e saj me ndjenjën e përhershmë të atdhedashurisë, një nënë e mrekullueshme, nënë heroinë e patriote e madhe.

Ngushëllime të thella kryetarit Veseli, familjes Veseli, të afërmve dhe miqve të tij.

Shpirti i saj u Prehtë në paqe🙏