Kryesusi i kuvendit komunal në Dragash, Uran Halimi, ka caktuar mbledhjen e dytë të jashtëzakonshme për ketë vit.

Kjo mbledhje e jashtëzakonshme ka tre pika të rendit të ditës.

Pika e parë është betimi i asambleistit të kuvendit komunal Edin Kurti.

Pika e dytë është shkarkimi i Kryesusit të kuvendit komunal në Dragash si dhe pika e fundit zgjedhja e Kryesusit të ri në Kuvendin komunal në Dragash.

Kujtojmë se Uran Halimi ishte zgjedhur me 17 vota pro nga koalicioni LDK e Lëvizja Vetëvendosje ndërsa pas prishjes së koalicionit Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Dragash kerkon shkarkimin e tij.

Ky është njoftimi i caktimit të seancës së jashtëzakonshme.