Klan Kosovës, përveç mbulimit në disa qendra vendvotimesh në Prizren e Dragash, ka vizituar fermën Qusaj në fshatin Pllajnik.

Bacin Idriz, i ka treguar më shumë rreth fermës nga e cila jeton bashkë me familjen.

“Ferma jonë është bashkëpunuese, me struktura të ngjeshura të punës dhe aktivitete. Qengjat janë të ri, pjella e parë ë deleve të sezonit 2021 dhe janë 100 qengja, nga 55-60 dele”.

Për më tepër, shikoni videon e mëposhtme.