Asambleistja nga radhët e PDK-së Xhemile Misinaj në kuvendin komunal në Dragash ishte për herë të parë pjesëmarrëse në konferencën e organizuar nga NDI Kosova njofton televizioni Opoja.

Dje në konferencën #disicon2021 të organizuar nga NDI Kosova si përfaqësuese dhe ambasadore e Edyn.
‘Konferenca për integritetin e informacionit DISICON’ pjesëmarse në këtë takim ishte edhe Asamblesitja e Kumunes sonë, Xhemile Misinaj , ku mese tyre prezent ishte edhe Phillip S. Kosnett.

Ndër të tjerash, kënaqësi dhe mirëseardhje e ngrohtë nga Drejtoresha e Lartë Rezidente për NDI në Kosovë, Znj. Nancy Soderberg.