Kryetari i komunës së Dragashit Bexhet Xheladini së bashku me kryetarin e Shoqatës Bamirëse Nana Tereza kanë nënshkruar një memorandum bashkëpunimi!

Ketë e ka konfirmuar edhe Zyrtari për Informim në komunën e Dragashit në një postim në rrjetin social Facebook!

Sot kryetari i Komunës ka pasur nderin të pres në takim kryetarin e Shoqatës bamirëse Nana Terez z. Zef Shala me bashkëpunëtor, me të cilin nënshkruan një Memorandum bashkëpunimi,ku kjo shoqatë do tu ndihmojë njerzëve të vetmuar për të pasur qasje në shërbimet publike.
Projekti do të financohet nga Bashkimi Europian ndërsa komuna,gjegjësisht QPS dhe DSHMS do të siguroj regjistrin e përsonave të vetmuar.Bëhet fjalë për pilot projekt 1 vjeqar ku numri i përsonave përfitues do të jetë i kufizuar.