Kryetari i komunës së Dragashit sot ka marrë vendim që të anulohet vizita studimore e Delegatëve të Kuvendit komunal në Dragash në shtetet fqinjë Shqipëri dhe Maqedoni.

Komuna e Dragashit çdo vit ka berë vizita studimore me delegatët e saj, por që ketë vit për shkak të pandemisë globale kjo vizit është anuluar nga kryetari i komunës përcjell televizioni Opoja.

Ky është vendimi i cili është siguruar nga redaksia e televizionit Opoja.