Lirim Hajredini në një postim në rrjetin social Facebook ka bërë të ditur aderimin e tij në Partin Demokratike të Kosovës.

Përpos aderimit të tij në këtë subjekt politik ai garon në listën e PDK-së edhe për asamble komunale për zgjedhjet lokale në Dragash.

Të nderuar familjarë miq dhe shokë!

Pas një qeverisje prej afro 4 vjetësh, ku mbajta postin e Drejtorit për Kulturë Rini dhe Sport, në koalicionin PDK-AKR, dhe si rezultat i bashkëpunimit të ngushtë me kolegët e mi nga rradhët e PDK, si dhe nga bashkëpunimi profesional e mjaft i afërt nga Kryetari i Komunës së Dragashit, z. Shaban Shabani, kam vendosur që të kandidoj si asambleist nga rradhët e Partisë Demokratike të Kosovës.

Gjatë kohës që ushtroj detyrën si Drejtor për Kulturë Rini dhe Sport, jam munduar që të jap maksimumin në udhëheqjen e këtij sektori, duke u munduar që të ngris kulturën, sportin e rininë përmes aktiviteteve të ndryshme, subvencionimit, investimeve kapitale dhe bisedave direkte me të rinjë, OJQ e qytetarë tjerë të Komunës së Dragashit.

Ndaj, këtë herë kërkoj nga ju besimin tuaj si asambleist, si dhe vazhdimin e punëve të mira me në krye Kryetarin Shaban Shabani.

Lirim Hajredini nr. 13
Shaban Shabani, Kryetar i Komunës së Dragashit