Lidhja Demokratike e Kosovës dega në Dragash ka mbajtur mbledhjen e fundit për vitin 2019.
Në këtë mbledhje është diskutuar mbi ngjarjet aktuale në vend si dhe ky vit u vlerësua si një vit i suksesshëm i LDK-së.

Selim Kryeziu për redaksinë e TV Opoja thotë se “LDK në Dragash është me e fortë tani si asnjëherë me parë dhe se do të vazhdojmë të punojmë në këtë drejtim për të mirën e qytetarëve.”
Vlen të përmendet se LDK në zgjedhjet e fundit Parlamentare të mbajtura në Republikën e Kosovës ka dalë si partia më e votuar në Dragash.