Mbrenda javës pritet të propozohen një drejtor dhe nënkryetari nga subjekti politik Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Sharr raporton televizioni Opoja.

Nga burimet mbrenda subjektit politik Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Sharr, redaksia jonë ka kuptuar se mbrenda javës pritet të jepet i propozuari për nënkryetar të komunës së Dragashit dhe një emër i propozuar për të drejtuar një drejtori të rëndësishme komunale.

Deri me tani ka disa emra të cilët janë lakuar për këto dy pozita por për shkak të ndjeshmëris së informacionit ne do të presim deri që ata të emërohen zyrtarisht.

Në seancën e fundit të asamblesë komunale në Dragash është zgjedhur me 17 vota pro Uran Halimi, Kryesus për Asamblen komunale në Dragash në një mandat 4 vjeçar.

Uran Halimi është pjesë e kryesisë së Lëvizjes VETËVENDOSJE Qendra në Sharr