Kryetari i degës së partisë, Nisma Socialdemokrate në Prizren, Zafir Berisha, ka bërë një reagim të fortë në Facebook pas arrestimit të Kryeinspektorit, Bedri Halimi, raporton, televizioni Opoja.

Ai thotë se shteti me ketë arrestim thjeshtë ka ikur nga hajdutet dhe kusarët e vertet.

Ky është reagimi i tij në Facebook:

Arrestimi i Bedri Halimi me shumë pompozitet është ikje nga hajdutët dhe kusarët e vërtet!

“Organet e drejtësis” të ndikuar nga presioni bolshevik i partis në pushtet, bënë spektakle telivizive sot me njeriun më të ndershëm që ka pasur dhe kanë institucipnet e Kosovës, me njeriun i cili duke qenë kortektë ne punën e tij tash e 20 vite e ka lën veten dhe familjen me qira në Prishtin edhe pse ka pasur “mundësi” me vepru ndryshe!

Edhe fëmijtë e Kosovës e kanë kuptuar se cilët janë hajdutët e rastit “Brezovica”, ndërsa argatët e partis-pushtet në vend se ta “kapin ujkun e ndjekin fërkemin” sepse propaganda bolshevike e linçimit ju shkon ne vend te trushperlarët e tyre me njerzë si Bedriu.
Askush nëse nuk e njeh Bedri Halimin kush është, e njeh më mirë se të gjithë, ministri Liburn Aliu.
Tendenca për ta denigruar një personalitet si Bedria dhe për ta mbrojtur një mbetje jugosllave nga neojugosllavët në pushtet ështe poshtërsia radhës!
Zafa