Kryetari Bexhet Xheladini ka vazhduar të pret mysafir në zyrën e tij ku keta të fundit janë të shumtë.

Por nga vizitat më kryesore ishte ajo me kryetarin e Organizatës së Veteranëve dhe Invalidëve të Luftës së UÇK-së njofton televizioni Opoja.

Bexhet Xheladini thotë se mbeshtetja ime nuk do të mungojë në asnjë moment ndaj Organizatës së Veteranëve dhe Invalidëve të Luftës së UÇK-së.

Ky është postimi në llogarinë Facebook:

Sot pata ne vizitë kryetarin e Organizatës së Veteranëve dhe Invalidëve të Luftës së UÇK-së, z. Emri Neshati.
Kryetarit i premtova se Organizata do ta ketë mbështetjën e parezervë timen dhe të Qeverisë lokale.
Faleminderit për vizitën!