Sot u mbajt kuvendi për zgjedhjen e kryetarit të Partis Demokratike dega në Dragash, në këtë kuvend ishin të pranishem 114 delegat të cilet votuan për zgjedhjen e kryetarit si dhe antarëve të kshillit drejtues dhe delegatët për konventen qendrore.

Vehbi Nazifi ishte i vetmi kandidat për kryetar të degës, pas votimit të 114 delegatëve që ishin prezent në kuvend, 97 vota ishin pro ndersa 17 ishin kunder meq rast Vehbi Nazifi nga fshati Kuklibeg zgjidhet kryetari i ri i Partis Demokratike për degën e Dragashit.

Në këtë kuvend u zgjodhen edhe antaret e kshillit drejtues si dhe delegatët për konventen qendrore.

©TVOPOJA