Klubi futbollistik Opoja nuk po mund asesi të sjellë një fitore në favor të tyre prej shumë kohësh.
Vargu i humbjeve të qdo ndeshje nuk ka të ndalur edhe pse nga sejcili këndvështrim drejtuesit e klubit mundohen të i adresojnë problemet në personat e gabuar prap nuk po mund të zhvillojnë një ndeshje produktive .

Në ndeshjen e fundit kundër Kf Pashtrikut ishte humbja e radhës për ekipin e Kf Opoja me rezultat 4 me 2 në favor të kundërshtarit.
Lojtarët të cilët shënuan nga Kf Opoja ishin Nadir Flugaj duke e pasura me golin e dytë nga Ardi Kalendari .
Shpresojmë që nga drejtuesit e klubit të marrin këto humbje me shqetësim të thellë e të zhvillojnë me shumë takime dhe stërvitje e pregatitje me të mira në ndeshjet e radhës./TvOpoja