Me ketë ndeshje që ishte e para e këti stinori KF OPOJA po kthehej të luante në stadiumin e Dragashit pas një kohe të gjat që zhvilluan ndeshjet në stadiumin “Perparim Thaqi” në Prizren.

Ndeshja ndermjet KF Opojës dhe KF Ratkocit nuk u luajt për shkak se skuadra musafire kishte munges të dokumentave me saktësisht të gjith skuadrës i mungonin testet mjeksore.

Referet dhe delegati i ndeshjes vendosen qe tre pik në tavolin i takojn KF OPOJËS dhe kështu KF OPOJA e fillon ketë stinor me 3 pikë.

©TVOPOJA