Drejtoria e arsimit në Dragash njofton të gjithë nxënësit si dhe mësimdhënësit se mësimi për periudhën 2018/2019 do të fillojë të Hënën me datë 08/04/2019 .
Por sipas kalandarit të MASHT-it dita e martë 09/04/2019 do të jetë ditë pushimi për arsye se është dita e miratimit të kushtetutës së Republikës së Kosovës .
Drejtori i arsimit në Dragash z.Vloran Cenaj në një prononcim për Tv Opoja i uron të gjithë nxënësit dhe mësimdhënësit për një fillim të mbarë dhe më plot suksese.