Taulant Kolloni, 29 vjeç nga Prizreni, ka nevojë për ndihmën tuaj. Që nga 3 nëntori, Taulanti është në gjendje të rënde kome. Ai ka nevojë për trajtim jashtë vendit dhe shuma e të hollave është e papërballueshme për familjen.

Dërgo SMS në numrin 55001(IPKO) për t’a ndihmuar atë.
Shpërndani këtë postim që sa më shumë persona ta shohin thirrjen për të ndihmuar rastin.
Vlera e një SMS-i është 1Euro. Të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për të ndihmuar Taulantin.