Pas një kontributi shumëvjeçare sot është pensionuar Dr Rrahim Ymeri nga fusha e Mjekësisë.
Dr Rrahim Ymeri ka dhënë kontribut shumëvjeçare në fushën e Kirurgjisë në Spitalin Rajonal të Prizrenit

Në një koktej rasti të organizuar me miqë e dashamirë si dhe kolegë të fushës së mjekësis sot Dr Rrahim Ymeri kremton 65 vjetorin e lindjes si dhe pensionimin e tij në fushën e mjekësisë.

Në ketë organizim ishte i pranishëm edhe dr. Hatim Baxhaku , ish kryeshef i Departamenteve Kirurgjikale i cili shërbeu gati 20 vite.
Ai në ketë kremtimi në shenjë falënderimi për kontributin e dhënë të Dr Rrahim Ymerit i dhuruar nje dhurat simbolike, ku njeherit i uroj pension të rehatshëm dhe shëndet e lumturi përgjatë gjithë jetës në vazhdimësi.

Edhe ne si redaksi e televizionit Opoja i dëshirojmë dr Rrahim Ymerit pension të rehatshëm dhe mbi të gjitha shëndet!