E jashtëzakonshme për pakë orë janë siguruar doza të mjaftueshme gjaku të cilat kërkoheshin urgjentisht në Spitalin Rajonal në Prizren.

Familjarët e pacientit që për të cilin kërkohej gjak i gurp 0 pozitiv njoftojnë si dhe njeherit falënderojnë të gjithë ata të cilët shprehen interesimin për të dhuruar gjak se dozat janë siguruar mjaftueshëm.
Ata kanë kontaktuar redaksinë tonë për të njoftuar se tani më janë siguruar doza të mjaftueshme për familjarin e tyre i cili ishte në gjendje kritike në Spitalin rajonal në Prizren.
Një falënderim të veçantë kanë për të gjitha Mediat të cilat kontribuan me publikimin e njoftimit.