Fillimi i specializimit është momenti i një periudhe me plotë entuziazem dhe krenari, por edhe një rrugëtim që kërkon përkushtim dhe sakrifica për specializantët e rinje.

Pjes e listës së publikuar dje nga Ministria e Shëndetesis, janë edhe një numer i mirë nga treva e Opojës.

Televizioni Opoja pas analizimit të listave ju sjell emrat e specialistëve me perardhje nga Opoja:

Arianit Berisha, Anesteziologji;
Ardian Baxhaku, Kirurgji Orale;
Gent Hulaj, Psikiatri;
Sylejman Baxhaku, Ortopedi;
Haki Skeraj, Ortopedi;
Jetmir Ajdini, Ortopedi;
Kushtrim Skeraj, Kirurgji e Fëmijve;
Guri Hyseni, Kirurgji e Fëmijëve;
Arbnor Skeraj, Kirurgji Plastike;
Sheradije Jusufi, Gjinekologji;
Shkumbin Skeraj, Gjinekologji;
Besa Kolloni, Gjinekologji;
Saime Ibrahimi, Gjinekologji;
Yllka Dauti, Gjinekologji;
Leotrim Sylejmani, Dermatovenerologji;
Valbona Kryeziu, Dermatovenerologji;
Fehmi Baxhaku, Mjeksi Emergjente;
Nazmi Velija, Mjeksi Familjare;
Shaban Nebiu, Pulmologji;
Faton Qollopeki, Sëmundje Infektive;
Kreshnik Imeri, Sëmundje Infektive;
Fillojeta Hyseni, Pediatri;
Ferid Dauti, Pediatri;
Ilir Osmani, Pediatri;
Dardan Hasani, ORL;
Fahir Ajdini, ORL;
Xheneta Hajrullahu, Kardiologji;
Drenusha Kryeziu, Nefrologji;

Vlen të theksohet se edhe mund të ket ndonjë leshim në këtë listë, nese e vreni që mungon ndonjë emër na kontaktoni.
©TVOPOJA