Në kuader të procesit zgjedhor që po mbahet për zgjedhjet e mbrendshme në Degen e Dragashit nga PDK, Vehbi Nazyfi ka shprehur synimet e tija për Kryetar të Deges. Dje është mbajtur procesisi zgjedhor në Nëndegen Kuklibeg dhe janë zgjedhur strukturat e reja qê do të perfaqsoj Kuklibegun nga kjo nëndege ka dalur edhe kandidati i pare për Kryetar të Deges Dragash. Vehbi Nazyfi nje herit është edhe Asambleist në Kuvendin Komunal të Dragashit.