Kandidati i Partisë Demokratike të Kosovës për Kryetar të Dragshit, Shaban Shabani, pasi nuk ka arritur të zgjidhet kryetar i komunës, ka dhënë dorëheqje edhe nga posti i asmbleistit.

Pas dorëheqjes së tij, sot ka bërë betimin si asmableistë, anëtari tjetër i PDK-së, Masar Nebia,

Kujtojmë se Partia Demokratike është subjekti me më së shumti asambleistë në Kuvendin Komulan të Dragashit me 9 ulëse, e ndjekur nga LDK-ja me 7 ulëse, LVV-ja ka 4 ulëse, VAKAt 3, JGP me 2 dhe GIG së bashku me AAK-në kanë vetëm nga 1 ulëse.