Regjistrohu

* Ju do të merrni lajmet dhe azhurnimet më të fundit në kohë rekord!

Arkivi

*Lajmet janë të renditura në bazë të datës së publikimit. Për më shumë nga arkivi i televizionit këtu – ARKIVI.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni të përdorni cookies.

Category: Lajme nga Opoja

Aktualitet

Asambleistja nga Dragashi, pjesë e konferencës së organizuar nga NDI Kosova

Asambleistja nga radhët e PDK-së Xhemile Misinaj në kuvendin komunal në Dragash ishte për herë të parë pjesëmarrëse në konferencën e organizuar nga NDI Kosova njofton televizioni Opoja. Dje në konferencën #disicon2021 të organizuar nga NDI Kosova si përfaqësuese dhe ambasadore e Edyn. ‘Konferenca për integritetin e informacionit DISICON’ pjesëmarse…

Aktualitet

Ftesë për të rinjtë për t’u bashkuar me Forcat e Sigurisë së Kosovës.

Dje,Zëvendës Ministri i Mbrojtjes, Adnan Rexhepllar, së bashku me bashkëpunëtorët e tij, vizituan Komunën e Dragashit dhe me atë rast zhvilluan një takim me Kryetarin e Komunës së Dragashit, Shaban Shabani dhe bashkëpunëtorët e tij njofton televizioni Opoja. Ata morën pjesë në takim në emër të Ministrisë së Mbrojtjes së…

Aktualitet

Vonesat e pakuptimta të ndërtimit të rrugës Zhur-Sharr-Brod po marrin fund

Punimet në rrugën Zhur-Sharr-Brod kanë rifilluar e po vazhdojnë me intensitet të lartë përgjatë këtyre ditëve. Sikurëse në shumë rrugë të tjera anembanë vendit, punimet në këtë rrugë të frekuentuar jashtëzakonisht shumë nga qytetarët e komunës së Sharrit dhe jo vetëm, ishin pezulluar si pasojë e mosekzekutimit të pagesave për…

Kulturë & Art

BRODI – FSHATI JUGOR I BLEGTORISË DHE I TURIZMIT

Shtegtime nëpër Atdhe (CXIV) Fshati i dytë më jugor i Kosovës është Brodi i Gorës, në komunën e Sharrit (Dragashit). Ndodhet i rrethuar me male të larta e të bukura të Sharrit, në një terren të ngushtë, nga ku përvijohet lumi e kthjellët dhe rruga gjarpërore mes për mes fshatit….

Histori

22 vite nga Masakra e Tusuzit në Prizren

22 vite nga Masakra e Tusuzit në Prizren, e cila paraqet ngjarjen më të rëndë gjatë luftës së fundit në qytetin e Prizrenit, në këtë operacion të forcave speciale serbe, u dogjën 245 shtëpi e u ekzekutuan 27 martir, prej të cilëve dhjetë ishin me përardhje nga treva e Opojës….