Për nder të Festës së Bajramit, sot rinia demokratike Dega Dragash, shpërndanë pako ushqimore për disa familje në komunën tonë. Solidariteti ndërnjerëzor është vlerë që duhet ta kultivojmë gjithnjë, duke përquar kështu dhe ndjenjën e të qenit të barabartë e jetë më të mirë, të gjithëve u urojmë shëndet, lumturi e jetë të begatë në familjet e tyre.

Gëzuar festen e Fiter Bajramit!