Pas shum përpjekjeve të zyrtarëve të komunës së Dragashit më në fund do të realizohet projekti i shumëpërfolur zgjerimi i rrugës nga Zhuri për në Dragash ku do të vazhdojë me tej edhe në dy pikat turistike tek ajo e Bordit si dhe në anën tjetër në drejtim të fshatit Zaplluxhe.

Gjithnjë duke u bazuar në projektbuxhetin e vitit 2019 shihet se për realizimin e projektit “Rehabilitimi i rrugës rajonale Zhur – Dragash – Brod” vetëm gjatë vitit 2019 janë paraparë të shpenzohen 1.4 milion euro transmeton Tv Opoja.