Krenar dhe të lumtur me suksesin e nxënësve të komunës së Dragashit në Garat e Diturisë, në Nivelin Republikan.

Ajla Sylejmani (klasa V) – vendi i parë, Njeriu dhe Natyra;
Fiton Ibrahimi (klasa IX) – vendi i parë, Gjuhë Angleze;
Artina Misini (klasa X) – vendi i parë, Gjuhë Shqipe;
Sihana Mujaj (klasa X) – vendi i parë Ekonomi dhe Ndërmarrësi;
Fatima Zenuni (klasa III) – vendi i parë Gjuhë Boshnjake;
Sumeja Redzeplar (klasa IV) – vendi i parë Gjuhë Boshnjake;
Ammar Zenu i (klasa II) – vendi i dytë Gjuhë Boshnjake;
Mehmet Koçinaj (klasa VIII) – vendi i dytë Gjuhë Shqipe;
Hysen Bojaxhiu (klasa IX) – vendi i dytë Histori;
Albin Krasniqi (klasaVIII) – vendi i dytë Gjuhë Angleze;
Mirlinda Abdullahu (klasaXI) – vendi i dytë Matematikë;
Albian Gashi (klasaXI) – vendi i dytë Sociologji;
Rejhane Halimi (klasaXII) – vendi i dytë Gjuhë Shqipe;

Këta janë nxënësit më të mirë të komunës sonë, të cilët janë vlerësuar për vendet e para në këto gara, çka tregon se cilësia në arsim arrihet me punë, angazhim dhe përkushtim të të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve.

Nuk ka dëshirë më të madhe natyrore se sa dëshira për dituri.

Me respekt
Drejtori i Arsimit në Dragash
MSc.Vloran Cenaj

©TVOPOJA