Kengetari i mirënjohur Masar Sinani nga treva e Opojës sjell projektin e tij të radhës të titulluar Darsma Opojane transmeton televizioni Opoja.

Ky projekt është realizuar në fshatin Bresanë të komunës së Dragashit ku dhe dedikimi i kesaj kenge i kushtohet pikërisht kesaj treve.
Projekt i realizuar në bashkëpunim me Shoqerin Kulturo Artistike “Bresana” e cila veç sa i ka shtuar më shumë bukurinë këtij projekti.

Me poshtë ju sjellim projektin e Masar Sinanit