Libri ETNIA KULTURORE NË LIRIKËN E OPOJËS është një libër me përmbledhje të etnosit popullor, sidomos nga trevat e krahinës së Opojës, të cilat autori me zell të madh i ka mbledhur nga burime popullore nëpër fshatra të ndryshme të Opojës me rrethinë. Për nga natyra e tij libri është shumë interesant për t’u lexuar, si dhe për studiuesit e etnosit popullor, që duan të thellojnë studimet për perlat burimore shqiptare.

Në ofertë përfshihet:

Një libër me studime etnologjike, nga autori Nexhat Ajdini
Libri i ka 205 faqe, me ilustrime dhe foto, të cilësisë Shamoa
Kopertina e butë, e ilustruar
Redaktor Ibrahim Skenderi
Recensent Gëzim Ajgeraj
Lektor Fatmir Mehmeti
Ballina Ibrahim Skenderi, Adil Beqaj
Përgatitja artistike Adil Beqaj
Botues “Thesari” Sharr
Për botuesin Demir Rushiti
Përgatiti për botim Klubi Letrar “Luigj Gurakuqi” Sharr
Çmimi për një copë 7
Mbi dhjetë copë çmim preferencial
Shitet në tërë Botën përmes postës
Posta për trojet Shqiptare 3
Për vendet e tjera, në varësi të shtetit
Mënyra e pagesës me parapagim, ose kur e merr librin përmes postës (për Trojet Shqiptare)
Pagesar përmes Pay Pal, Master Card, Visa Card, Western Union, etj.

Porosit duke klikuar ketu!