Policia e Kosovës ka paralajmëruar një konferencë të jashtëzakonshme për ditën e sotme në ora 14:00.

Sipas njoftimit, janë arrestuar disa persona dhe është konfiskuar një sasi e konsiderueshme e narkotikëve. Detaje të tjera do të jepen në konferencë për shtyp.

Në këtë konferencë do të marrin pjesë përfaqësues nga drejtoria kompetente e Policisë.