Mbledhja e tretë e Kuvendit Komunal në Dragash për këtë vit, që u zhvillua ditën e djeshme, nuk ka përfunduar edhe pa përplasje dhe akuza të ndërsjella nga asamblesitët pjesëmarrës.

Njëra ndër to është edhe përplasja e asambleistit të VV-së, Laurat Krasniqi, me atë të LDK-së, Naser Myrtezani.

Për më tepër, ndiqeni videon e mëposhtme: