Pas 40 vitesh punë sistematike, të palodhshme dhe të përkushtuar në arsim, Arsimtari Ziqiri Kolloni i dha fund karrierës së tij si mësimdhënes. Sot, ai mbushi 65 vjet, i la nxënësit dhe u pensionua. Udhëheqja e shkollës, kolegët dhe nxënësit e tij, por edhe familjar në një manifestim të organizuar me këtë rastin e pensionimit i dhanë Arsimtarit Ziqiri lavdata dhe mirënjohje për punën që e ka bërë dhe për rezultatet që i ka arritur gjatë këtyre viteve.
I urojmë shëndet të mirë dhe pensionim të rehatshëm!