Partia Demokratike e Kosovës filloj takimet konsulltativ me 3 nëndeg të Komunes së Dragashit, saktesisht me nëndegen e Bresanes, Breznes dhe Kapres në prezenc te Grupit strategjik dhe Komisionit zgjedhor. Takimi ishte në kuader të zgjedhje të mbrendshme që do ti mbaj PDK.
Në ditet e ardhshme takime do të mbahen edhe për nëndeget tjera.

#DekadaeRe
#PDK