Sot, në Bellobrad nxënësit e shkollës ” Sezai Surroi” , filluan ditën e parë të Kampit Veror shkruan Tv Opoja.
Ky projekt realizohet mes shkollës” Sezai Surroi” dhe Vullnetareve e Korpusit të Paqes.
Aktivitet u realizuan në bashkpunim me mesimdhënësit vullnetar dhe nxënësit e të katër paraleleve të ndara fizike.
Ditët në vazhdim aktivitetet do të mbahen në këto fshatra : Brrut, Zym dhe Kapre.