Asambleistët e Kuvendit Komunal të Dragashit, pas një pauze afër 30 minutëshe, janë rikthyer në sallë, ku pasi nuk kishte korum të mjaftueshëm, nënkryetari Munir Jonuzi, e përfundoi seancën për zgjedhjen e nënkryetarit të komunës pēr komunitete, përcjell televizioni Opoja.

Kujtojmë që Kryetari i Dragashit, Bexhet Xheladini, ka propozuar emrin e Munezer Kuka, si nënkryetar për komunitete për komunën e Dragashit.

Këtë propozim të Xheladinit e ka kundërshtuar grupi parlamentar i Partisë Demokratike të Kosovës, dhe asambleisti i Pokret Za Gorës, Nedzmidin Sejdilar.

Arsyja e tyre ka qënë se ky person nuk është prezent në sallën e Kuvdendit Komunal të Dragashit, dhe se ata nuk d